ROBERT  NAS

TROUWAMBTENAAR-CEREMONIEEL SPREKER-PRESENTATOR

Welke stappen maken we samen op weg naar jullie huwelijk?

Een huwelijk sluiten is een van de mooiste en belangrijkste momenten in jullie leven. De dag waarop dit plaatsvindt, willen jullie je nog heel lang herinneren.

Om de huwelijkssluiting helemaal naar jullie wensen in te vullen, zet ik de voorbereidingen de volgende stappen:

  • Als ik jullie gegevens heb ontvangen, dan neem ik contact met jullie op om de eerste afspraken te maken.
  • Ik stuur jullie vragenlijsten toe; 1 voor de bruid, 1 voor de bruidegom en 1 voor jullie samen. Die laatste lijst vullen jullie samen in en de persoonlijke lijst natuurlijk alleen. De informatie ga ik gebruiken bij het schrijven van mijn toespraak.
  • Ik spreek met jullie een datum af dat ik bij jullie thuiskom om de hele ceremonie samen voor te bereiden en door te nemen. Belangrijk is dan dat jullie aangeven hoe jullie het allemaal hebben willen, want het is jullie ceremonie, waarin jullie wensen naar voren moeten komen. Als jullie graag willen dat iemand van de familie spreekt, dan is daar alle ruimte voor. Ik heb namelijk maar één ding voor ogen, dat jullie na afloop tegen elkaar zeggen "Het is precies zo geworden, zoals wij het ons hadden voorgesteld!"
  • Mocht het daarom noodzakelijk zijn, dat een tweede gesprek nodig is, dan plannen we dat.
  • Op de huwelijksdag zelf ben ik ruim op tijd aanwezig op de locatie; de ceremoniemeester of weddingplanner kan met mij dan nog zaken doornemen, waar rekening mee moet worden gehouden. 
  • BELANGRIJK:

Als we met elkaar een goede voorbereiding hebben, dan ben ik er van overtuigd dat het voor jullie een onvergetelijke ceremonie zal zijn; gebaseerd op jullie wensen en ideeën. 

Ik denk dat de "reacties van bruidsparen" daar een mooi bewijs van zijn!!!